Welkom , login of registreer
   
 
KOOLHYDRAATARME CRACKERS.

GG UniqueFiber Scandinavian Bran Crispbread, de originele koolhydraatarme cracker uit Noorwegen. 

Verkrijgbaar per pakje van 10 koolhydraatarme crackers.

DE ALLERGOEDKOOPSTE KOOLHYDRAATARME CRACKERS IN NEDERLAND, de broodnodige koolhydraatarme cracker hoeft niet schreeuwend duur te zijn. 


Koolhydraatarme crackers zijn niet alleen prima als koolhydraatarme broodvervanger. Ze zijn ook handig om koolhydraatarme paneermeel mee te maken. Of om verkruimeld in je griekse yoghurt of kwark te gebruiken. Of snij een koolhydraatarme cracker in smalle repen en gebruik het als toastje. 

Bij een dieet is obstipatie een van de kwalen die het vaakst voorkomen. Dit kun je voorkomen door voldoende water te drinken en voldoende vezels binnen te krijgen. Met minimaal 2 koolhydraatarme crackers per dag voorkom je dat je last van obstipatie krijgt. 


De originele onovertroffen dikke stevige koolhydraatarme tarwezemelencrackers komen rechtstreeks uit Noorwegen en hebben 42% voedingsvezels. 

Gemaakt van drie ingrediënten - tarwezemelen, bloem en zout rogge, elke cracker bevat 20% ADH (Aanbevolen Dagelijkse Waarde) van vezels in elke koolhydraatarme cracker. Er zijn vele voordelen van vezels - het is van essentieel belang voor de gezondheid, vult enorm goed zodat het je helpt minder te eten gedurende de dag en het is onmisbaar voor een gezonde spijsvertering. 

De onbewerkte tarwezemelen in een GG Bran Crisbread cracker vallen onder de groep koolhydraten die door het lichaam zeer langzaam worden opgenomen. Zelfs zo langzaam dat ze het lichaam via de natuurlijke weg hebben verlaten voor ze in het bloed opgenomen zijn. Dit betekent dat de crackers nauwelijks invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. 

Ze passen goed in een koolhydraatarm dieet maar ook in elk ander dieet. 

Bruto KH 2,9 per cracker 
Netto KH 1 per cracker 
Kcal 22,3 per cracker 

Houdbaar tot 2017. 
Per pakje 10 crackers. 

 


Geen producten aanwezig

trefwoorden: gg bran crackers, dieetcrackers, koolhydraatarme crackers, lowcarb crackers, vezelcrackers, tarwezemelen crackers, GG bran crispbread, bran crispbread, crackers, Scandinavian Bran crispbread, Noorse crackers, Noorse dieet crackers, ggbrancrispbread, brancrispbread, vezelcracker, 


 
 
 
 
BEDRIJFSGEGEVENS
 
    KLANTENSERVICE
 
 
De Weegschaal in  Balans
Theemsweg 89
3201 LT Spijkenisse
 
    ► Nieuws
    ► Voorwaarden
    ► Contact

Email:                    info@deweegschaalinbalans.nl 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies