Welkom , login of registreer
   
 

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden en info over bestellen:

Verzendkosten

Binnen Nederland rekenen wij € 6,20 verzendkosten. Vanaf een bestelbedrag van € 100,00 is verzending binnen Nederland gratis. 
Naar Belgie rekenen we € 12,50 verzendkosten. Vanaf een bestelbedrag van € 150,00 is verzending gratis.
Naar Duitsland, Frankrijk en Spanje rekenen wij € 19,95 verzendkosten. 
Voor de overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag.

Afhalen in Rotterdam
Wij hebben geen winkel maar op afspraak is het mogelijk een bestelling af te halen in Rotterdam. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Zodra de bestelling voor u klaar staat nemen we contact op. U kunt de bestelling dan contant betalen bij het afhalen. Er is geen pinautomaat of wisselgeld aanwezig dus er kan alleen contant en gepast betaalt worden.

Betaling
U kunt betalen per iDeal, BanContact, MisterCash, DIRECTebanking, SofortBanking en door middel van eigen overschrijving. Ook is contante betaling mogelijk bij het afhalen van een bestelling in Rotterdam. 

Levertijd
Voor alle producten geldt dat de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen nadat de betaling door ons is ontvangen wordt verzonden.

Indien u niet thuis bent kan het pakket bij uw buren worden bezorgd. U vindt in dat geval een kaartje in uw brievenbus, waarin staat bij welke buren. Wanneer het pakket niet bij u of uw buren bezorgt kan worden, komt de bezorger de volgende werkdag nogmaals met het pakket bij u aan de deur. Wanneer u ook dan niet thuis bent en de postbode uw pakket ook niet bij uw buren kan bezorgen, krijgt u een briefje in de brievenbus met instructies voor het afhalen of alsnog laten bezorgen. Wilt u niet dat het pakket bij buren wordt afgegeven geef dat dan aan bij de bestelling. 
 
Ruilen en retourneren
U heeft 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om uw bestelling terug te sturen. Binnen deze periode mag de bestelling worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden, mits de producten compleet, ongeschonden en ongeopend zijn en zich in de originele verpakking bevinden. U betaalt zelf de verzendkosten voor het terugsturen. 
LET OP, producten met duidelijk korte of verlopen houdbaarheidsdatum kunnen niet worden geruild of geretourneerd !!!!

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd direct contact met ons op via de e-mail. Graag ontvangen wij dan foto's van de ontvangen bestelling. 

De retourprocedure
Stap 1:
Neem altijd eerst contact op met De Weegschaal in Balans, stuur een e-mail naar info@deweegschaalinbalans.nl
Stap 2:
Verpak het product zorgvuldig. U bent zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens het transport. Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde post of een zending onder rembours wordt door ons geweigerd. 
Stap 3:
Stuur het pakket retour naar De Weegschaal in Balans, Innsbruckweg 76 B, 3047 AH  Rotterdam. Vermeld op het pakket ook duidelijk uw naam en adresgegevens. 
Als de teruggezonden artikelen compleet, ongeschonden en ongebruikt retour zijn ontvangen storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening.
 
De Weegschaal in Balans
Innsbruckweg 76 B
3047 AH  Rotterdam
info@deweegschaalinbalans.nl

Tel.nr. 06-47258183 Spreek je boodschap in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 
 
KvK nummer: 24393825
BTW nummer: NL123590188B01

Bankrekeningnummer: 1839956 (ING) t.n.v. LCC de Weegschaal
IBAN:  NL84INGB0001839956     BIC:  INGBNL2A 

 

 
 
 
 
BEDRIJFSGEGEVENS
 
    KLANTENSERVICE
 
 
De Weegschaal in  Balans
Innsbruckweg 76 B
3047 AH Rotterdam
 
    ► Nieuws
    ► Voorwaarden
    ► Contact

Email:                    info@deweegschaalinbalans.nl 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.