Welkom , login of registreer
   
 
OP VELER VERZOEK TERUG IN ONS ASSORTIMENT DREAMFIELDS PASTA

DE ALLERGOEDKOOPSTE IN BENELUXDe onovertroffen pasta van Dreamfields. Iedereen die het al eens geproefd heeft kan alleen maar beamen, dit is heerlijke pasta.

Wordt al jarenlang succesvol gebruikt in heel veel lowcarb koolhydraatarme dieëten zoals Atkins lowcarb dieet, South Beach dieet, Grip op Koolhydraten dieet , Dr. Frank een kilo per week koolhydraatarm dieet, Heller dieet, Zone dieet, Sanoma dieet. 

In ieder pak zit 375 gram Dreamfields pasta, Gezonde dieet pasta met de smaak van traditionele pasta!  Zelfs als je probeert om een ​​gezond gewicht te bereiken of een gezond leven te leiden kun je zonder moeite Dreamfields Pasta op je boodschappenlijstje zetten.

Dreamfields "Healthy Carb Living" pasta helpt je bij het volgen van een gezonde levensstijl. Het doet geen concessies aan heerlijke smaak en al dente textuur van de traditionele pasta de je gewend bent.

Dreamfields Pasta wordt gemaakt met behulp van harde tarwe gekweekt door meer dan 1.000 Amerikaanse boeren. Het is authentieke pasta met 5 gram voedingsvezels per portie - 2,5 keer meer dan de traditionele pasta.  Er is een natuurlijke plantaardige vezel genaamd inuline aan toegevoegd, die helpt bij de ondersteuning een betere spijsvertering en stoelgang. Deze gepatenteerde mix van vezels en plantaardige eiwitten helpen je je dieet langer vol te houden en je doel te bereiken. 

Dreamfields Pasta bevat:
-  5 gram vezels en 7 gram plantaardige eiwitten per portie
-  Prebiotische vezels helpt het bevorderen van een gezonde spijsvertering
-  Smaak en textuur van de traditionele pasta

In verschillende variaties met allemaal dezelfde lekkere smaak:
Dreamfields Pasta Spaghetti
Dreamfields Pasta Elbows (macaroni)
Dreamfields Pasta Angel Hair

AANBIEDING PER PAK VANAF € 2,50 
 
Dreamfields-Pasta


Geen producten aanwezig

Voor degenen die iets meer over Dreamfields Pasta willen weten een informatief extern Engels filmpje van YouTube:NB:
Dreamfields heeft zijn verpakking aangepast in verband met de gewijzigde regels inzake gezondheidsclaims in Amerika. U vindt de informatie over de berekening van bruto en netto koolhydraten daardoor niet meer terug op de verpakking van de Dreamfields pasta. Er zijn niet genoeg wetenschappelijke bewijzen voor het effect van de Dreamfields pasta op de bloedsuikerspiegel. Alleen de verpakking is gewijzigd. De Dreamfields pasta zelf niet.
 


 
 
 
 
BEDRIJFSGEGEVENS
 
    KLANTENSERVICE
 
 
De Weegschaal in  Balans
Theemsweg 89
3201 LT Spijkenisse
 
    ► Nieuws
    ► Voorwaarden
    ► Contact

Email:                    info@deweegschaalinbalans.nl 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies